Kwaliteit

Organisatie

VCA**VCA LOGO

Wij zijn inmiddels ruim negen jaar VCA** gecertificeerd en voldoen hiermee aan de eisen om veilig, gezond en milieubewust te werken. Hiermee zijn wij een betrouwbare partner voor onze klanten.

BMWT

Wij zijn tevens lid van de brancheorganisatie BMWT, sectie III-A: Tractiebatterijen. Alle technische medewerkers zijn gecertificeerd en bevoegd om veiligheidskeuringen uit te voeren.

Medewerkers

Alle onze technische medewerkers zijn zowel VCA** als BMWT gecertificeerd en voldoen hiermee aan de eisen op gebied van veilig en gezond werken. Daarnaast heeft iedere medewerker technische scholing gehad. Er vinden geregeld bijscholingen plaats om het kennisniveau op peil te houden.

Producten

Alle producten die wij in de markt zetten zijn van hoge kwaliteit en voldoen economisch en ecologisch aan de strengste productienormen. Hierdoor bent u als gebruiker altijd verzekerd van optimale prestaties. Daarnaast kunt u rekenen op een uitgebreid servicenetwerk, waardoor u 24/7 kunt rekenen op de snelle en betrouwbare service. In de meeste gevallen wordt u dezelfde dag geholpen.

Partners

Celectric heeft sinds haar oprichting langdurige relaties met haar leveranciers opgebouwd. Dit resulteert in duidelijke (garantie)afspraken, levertijden en kwaliteit. Alle leveranciers beschikken over de laatste ISO-normen op gebied van kwaliteit (ISO 9001:2001) en milieu (ISO 14001). Daarnaast is onze leverancier van tractiebatterijen gecertificeerd voor de strengste veiligheids- en gezondheidsvoorschriften (OHSAS 18001:2007).